Over Goedvuurwerk.nl

Goedvuurwerk.nl is onderdeel van Welkoop. Al jarenlang zijn we de grootste vuurwerkinkoper van Nederland. Wij hebben een passie voor vuurwerk en delen die graag met onze klanten. Daarom zoeken we ieder jaar de beste producten die de vuurwerkwereld te bieden heeft. Zodat jij kunt genieten van mooi, hard of spectaculair vuurwerk. Als grootste inkoper zorgen we steevast voor de de beste prijs. En daar profiteer jij weer van.

Goed vuurwerk is vooral ook veilig vuurwerk. Wij houden ons dan ook strikt aan de wettelijke eisen die Nederland stelt aan de verkoop van vuurwerk. Dat betekent onder andere dat we:

  • Onze vuurwerkleverancier zorgvuldig selecteren op het werken volgens de hoogste veiligheidseisen
  • Alleen vuurwerk inkopen dat aan alle veiligheidsnormen voldoet en heldere productinformatie geeft
  • Vuurwerk veilig opslaan in de winkel
  • Inspecties laten uitvoeren door onafhankelijke instanties
  • Een calamiteitenplan paraat hebben
  • Ons houden aan strikte protocollen voor het verkopen en uitleveren van vuurwerk aan onze klanten

Naast deze strenge eisen helpen wij onze klanten met vuurwerk veiligheid. Samen met onze partners informeren wij over het veilig omgaan met vuurwerk. Voor, tijdens en na het afsteken. Zodat iedereen gezond het nieuwe jaar ingaat.

Bovendien heeft Welkoop zitting in het bestuur van de belangenvereniging pyrotechniek Nederland (BPN). Deze vereniging stimuleert maatschappelijk verantwoord ondernemen binnen de vuurwerkbranche en zorgt voor een goede samenwerking en overleg met de overheid en aanverwante instanties.

Ons vuurwerk is verkrijgbaar via deze website en bij onze 150 Welkoop-winkels.